UPC România și MaiMultVerde au plantat 5.000 de puieți de salcâm la Videle

120 de angajați ai UPC România și voluntari ai Asociației MaiMultVerde au plantat sâmbătă, 9 aprilie, 5.000 de puieți de salcâm în orașul Videle, județul Teleorman. Acțiunea de plantare face parte dintr-o inițiativă a UPC de a susţine mediul înconjurător încurajând clienţii să adopte factura electronică.

Astfel, pentru fiecare 5.000 de facturi electronice activate, UPC și organizaţia Mai Mult Verde au plantat 1.000 de copaci. Acțiunea de plantare de la Videle a fost realizată cu susţinerea Primăriei Videle într-o zonă în care împădurirea este necesară pentru a preveni alunecările de teren.

“Pentru a încuraja un comportament responsabil față de mediu, ne-am îndemnat clienţii cu servicii de internet să adopte factura electronică, reducând astfel numărul facturilor tipărite. La fiecare 5 facturi electronice activate, noi am plantat un copac. Credem că este important ca fiecare dintre noi să susţină un viitor mai verde, iar acţiunea desfășurată alături de MaiMultVerde cu sprijinul clienţilor noștri și a voluntarilor UPC, într-o zonă care se confruntă cu problema alunecărilor de teren, este parte din angajamentul nostru de a fi aproape de comunitățile locale”, a declarat Bogdan Bucurei, Marketing Director UPC România.

„Responsabilitatea față de mediu poate începe cu lucruri simple, iar eliminarea tipăriturilor care nu ne sunt neapărat necesare constituie un bun exemplu. Dacă apoi alegem să plusăm prin voluntariat, natura ne va mulțumi de două ori. Mulțumim companiilor care duc către angajații, clienții și partenerii lor mesajul MaiMultVerde, mulțumim UPC România pentru implicare.” Doru Mitrana, Director Asociația MaiMultVerde.

 

2 răspunsuri

  1. O initiativa foarte buna, multe felicitari companiei UPC. Un motiv in plus pentru noi sa luam aceeasi initiativa, sa urmam modelul lor si sa plantam cat mai mult.

  2. Principala problema dupa astfel de plantari este mentinerea lor, asa ca sper ca ploile din 2016 sa va ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.