Voluntariat corporatist în Săptămâna Națională a Voluntariatului

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat lanseaza cea de-a XII-a editie a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, care va avea loc in perioada 13-19 mai 2013. Este cel mai mare eveniment anual de celebrare a voluntariatului si de apreciere publica a voluntarilor din Romania, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.

Bilanțul anului trecut: peste 450 de activitati diverse de voluntariat, 178 de organizatii, institutii si grupuri de initiativa si peste 4000 de voluntari implicati in organizarea activitatilor in 111 localitati urbane si rurale din 34 de judete ale tarii, plus capitala.

Anul acesta ziua de 17 mai este dedicată voluntariatului corporatist. Voluntarii sunt invitati sa faca apel la resursele din comunitatea locala si sa coopteze companii si angajatii acestora in activitati.

Urmareste Calendarul SNV de pe www.violuntariat.ro/snv, care te poate ajuta sa vezi cine ce activitati va desfasura in zona ta. Te poti alatura unei activitati deja planificate in localitatea ta sau poti avea chiar tu initiativa unei activitati de voluntariat in SNV, propunand-o unei organizatii sau unui grup de prieteni.

sursa: Pro Vobis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.