Vrei un bilet pentru ‘Tărâmul Visurilor’? Împărtășește un vis!

Îți oferim o lume pe cât de imaginară pe atât de reală la vizionarea avan-premierei filmului Tărâmul Visurilor (Beasts of the Southern Wild) de marți, 2 aprilie, la Biblioteca Națională și miercuri, 3 aprilie, la Noul Cinematograf al Regizorului Român, de la ora 10.00.

Ca să primești una dintre cele douăzeci de invitații pe care le oferim, trebuie să scrii echipei MaiMultVerde un e-mail la adresa voluntar [at] maimultverde.ro cu subiectul ‘Tărâmul Visurilor‘, în care să menționezi, pe lângă numele complet și numărul de telefon pentru contact, cum arată visul tău de a trăi într-o comunitate ideală (într-o singură propoziție sau o frază;). Poți să-ți anunți și prietenii să participe la concursul cu invitații pe ‘Tărâmul Visurilor’ dacă vrei să împărtășești bucuria unui film cum rar ai văzut.


Tărâmul visurilor” în regia lui Benh Zeitlin s-a bucurat de recunoaștere la nivel internaţional prin obținerea premiului FIPRESCI la Cannes sau premiul BAFTA pentru cel mai bun scenariu adaptat. La doar 30 de ani, regizorul se află la debutul său cinematografic, fiind deja  recompensat la Cannes cu distincția Camera d’Or, iar la Oscar cu o nominalizare în categoria cel mai bun regizor!

Lumea din Tărâmul Visurilor se numește Bathtub (Cadă) și la fel ca și pe tărâmul realității cotidiene, funcționează ca un puzzle armonios atunci când oamenii și vietățile acționează împreună și fac tot ce le stă în putință pentru a supraviețui și a se dezvolta frumos într-o lume pe care o modelează prin acțiunile și intențiile lor. Iar când provocările unei lumi izolate pun comunitatea la încercare, povești extraordinare se nasc. Eroina filmului, Hushpuppy, este interpretată de Quvenzhané Wallis, cea mai tânără actriță nominalizată la Oscar și laureată a premiului pentru cea mai bună actriță la Cannes!

Grăbește-te să scrii mail-ul dacă vrei să vezi un film de excepție, în care comunitatea și protecția mediului joacă un rol important. Dacă ratezi avan-premiera, in 12 aprilie filmul va rula în cinematografele din București și Cluj. Tărâmul Visurilor este prezent pe marile ecrane din România prin implicarea Asociației Culturale Macondo, organizatoare a celui mai mare proiect de educaţie cinematografică şi socială pentru liceeni din ţară.

Spor la scris și vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.