Parteneriat: Zelist Monitor, detectivul nostru online

Ne place să credem că Zelist Monitor, cu care colaborăm de câțiva ani, este asemeni unui detectiv online. Acest instrument de monitorizare pe Web și în social media găsește orice îi ceri și face repede acest lucru. Noi folosim Zelist Monitor zilnic, pentru a Zelist cifre 1scruta zările net-ului și a afla ce se scrie despre noi, despre proiectele noastre și pe ce rețele sociale suntem pomeniți. Rezultatele căutărilor le folosim aproape zilnic pe Facebook, în rapoartele noastre interne, dar și în rapoartele noastre anuale (citiți raportul pe 2014).

La Zelist Monitor, precizezi mai multe expresii ce pot fi monitorizate, iar rapoartele și graficele sunt generate automate și le poți exporta în diverse formate. La fiecare rezultat, poți selecta relevanța, îi poți da o notă, poți asocia acel rezultat cu o sarcină pe care ți-o programezi. Pe baza acestor intervenții ale tale, rezultatele viitoare vor fi mai relevante.

Tot automat, poți crea analize (rapoarte personalizate) pe care să le primești periodic. Ele sunt utile pentru a-ți evalua activitatea din social media și pentru a lua decizii pentru viitoarea activitate. Dacă dorești să testezi, poți face comparații între diverse campanii, ca să vezi ce merge mai bine. Una dintre cele mai spectaculoase funcționalități este timeline-ul, care-ți aranjează pe un grafic de timp aparițiile din media online.

Mulțumim, Zelist Monitor, pentru sprijinul pe care ni-l acordați zi de zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.