Zoli Toth aleargă la SkyRun 2016 pentru Asociația MaiMultVerde

Zoli Toth planteazaZoli Toth nu a ezitat să ne ofere ajutorul la această ediție a concursului SkyRun. El va alerga pe scările din SkyTower pentru Asociația MaiMultVerde și pentru a ne ajuta să strângem fondurile necesare punerii în practică a activităților de plantare, întreținere și igienizare din 2016.

Zoli Toth este un artist care se implică permanent în cauzele sociale din țara noastră. Prin muzica sa, el transmite un mesaj optimist și încurajează oamenii să dea o mână de ajutor pentru mediul înconjurător, aflat în suferință în unele zone ale României. În 1997, Zoli a pus bazele trupei de percuţie Hans’n’feet Quartet. După câteva schimbări de componenţă şi stil, în anul 2000 ia naştere formaţia SISTEM: cinci percuţionişti profesionişti cântând la butoaie de metal şi plastic şi alte accesorii muzicale neconvenţionale.  Acum activează în formula Zoli Toth Project, formulă unică în lume de instrumentiști (doi percuționiști, vioară și violoncel) care abordează genurile pop, rock și electro.

Iată gândurile lui înainte de provocarea SkyRun:

Este o provocare să urci toate cele 34 de etaje de la Sky Tower o dată, așa cum voi face eu, darămite să le urci de mult mai multe ori în 24 de ore, așa cum va face echipa MaiMultVerde la ștafetă în 23-24 ianuarie! Însă provocarea cea mai mare este să împădurești, așa cum face Asociația MaiMultVerde și să ai grijă ca acele păduri să nu dispară. Așa că haideți să susținem alergătorii: ei vor alerga, noi îi vom susține alergând alături de ei sau donând 10 lei pentru un copac, iar MaiMultVerde va planta!

Nu este prima oară când Zoli ne oferă ajutorul, el s-a implicat și în trecut în acțiunile noastre de plantare și lobby. Îi mulțumim și de această dată!

Donațiile pentru echipa de ștafetă se fac în pagina de la Galantom. Vă mulțumim!

Citește și:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.