Caravana educaţională România împotriva risipei de hrană a pornit la drum

În perioada 14 noiembrie – 8 decembrie 2016 se desfăşoară caravana educaţională „România împotriva risipei de hrană”, în cadrul căreia MaiMultVerde va prezenta filmul „Taste the Waste” în facultăţi din oraşele Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca şi Braşov.

Caravana educaţională România împotriva risipei de hrană a pornit la drum în oraşele Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca şi Braşov, unde studenţii facultăţilor care au răspuns pozitiv invitaţiei de a fi gazdele unor evenimente vor putea viziona filmul „Taste the Waste” şi vor avea ocazia de a admira expoziţia itinerantă „Din dragoste pentru mâncare” compusă din elemente vizuale privind risipa de hrană în România.
Evenimentele incluse în programul Caravanei sunt organizate în cadrul proiectului „România împotriva risipei de hrană” lansat în martie 2016 de MaiMultVerde, în parteneriat cu FoodWaste.ch si CeRe(Centrul de Resurse pentru Participare Publică) cu scopul de a identifica sursele şi cauzele risipei de hrană în România şi de a oferi soluţii la această problemă.

Primul eveniment din cadrul Caravanei a avut loc luni, 14 noiembrie 2016, la Facultatea de Agricultură din cadrul Universităţii de Agronomie şi Medicină Veterinară Bucureşti.

Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, în valoare de 164.464,98 CHF, iar valoarea contribuţiei proprii este de 18.309,42CHF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.