Plantări și mentenanță păduri

1 (53)

Ne dorim să continuăm munca începută în 2008 și să înființăm noi păduri pe terenuri neproductive, să creăm zone naturale urbane îmbunătățind calitatea mediului și a vieţii oamenilor. Până acum, am plantat peste 1,6 milioane puieți, împădurind astfel cca 320 de hectare de teren.

Fă cadou un copac, cea mai longevivă campanie a noastră, își propune, prin acțiunile de plantare desfășurate anual, să contribuie la creșterea fondului forestier în România. 15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România. Poți să ajuți pădurea să-şi reîntregească familia și să le faci cadou angajaților, partenerilor sau colaboratorilor un copăcel, pe care noi îl vom planta cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde. 

Pădurea companiei tale. Organizarea unei plantări dedicate presupune un număr de minim 50 de participanți, optime fiind acțiunile cu 150 de voluntari, în cadrul cărora plantăm un hectar de pădure (5.000 de puieti). Este o modalitate ideală de implicare a angajaților în acțiuni de voluntariat și totodată de susținere a eforturilor de împădurire pe care le facem.

metropolitan

Mentenanță / completări / extindere păduri

Pentru că reîmpădurirea terenurilor degradate nu înseamnă numai acțiuni de plantare, putem continua împreună acțiunile începute prin achiziție directă de puieți pentru extinderea pădurilor existente sau, prin redirecționarea către asociația noastră a unui procent din vânzări, ne putem continua munca de întreținere a acestora.

copaci plantati

Compania ta poate susține continuarea activităților de întreținere acestui proiect prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit.

Plantările realizate de Asociația MaiMultVerde au ca obiective:

1

Creșterea suprafeței împădurite din România, în special (dar fără a se limita la acestea) în zone cu deficit de păduri, prin atragerea în circuitul silvic a unor terenuri degradate, expuse fenomenului de năruire sau predispuse la alunecări.

2

 

 

Creșterea suprafeței de spații verzi din orașe sau din proximitatea acestora.

3

Creșterea nivelului de conștientizare, responsabilitate și implicare a cetățenilor în protejarea și dezvoltarea pădurilor și zonelor verzi, și promovarea importanței acestora, prin prezența voluntarilor la acțiunile de plantare.

Suprafețele plantate de Asociația MaiMultVerde nu reprezintă compensări de carbon (carbon offsets) ale organizației, ale companiilor susținătoare, sponsori sau parteneri, sau ale altor entități, responsabilitatea pentru orice eventuale declarații în acest sens, precum și responsabilitatea de a le justifica, aparținându-le exclusiv autorilor.

Suntem interesați să ne implicăm în proiectul